Akutnanny vid behov!

Akutnanny vid behov!

  |   Erbjudande, Nannyakuten tipsar

Vi på Nannyakuten hjälper till när det krisar i vardagen. Med kort varsel kan vi fixa fram en akutnanny för just ert behov inom Stockholm och Göteborgs län.

 

Exempel på situationer vi hjälper till:

 

– Ett företag hade ett viktigt möte, så ringer en av de anställdas barns föreskolelärare från förskolan och berättade att hon måste hämtas. Då ringde företaget till oss och bad oss hämta barnet till kontoret och umgås med barnet tills mötet var klart.

 

– Det ringde in en kvinna som studerar på komvux. Hon hade med sin 1 åriga son och ringer 15 min innan provet börjar att hon måste ha en Nanny. Vi skickar ut en akutnanny som var där på 10 minuter. Kvinnan kunde skriva provet i lugn och ro, medan barnvakten gick en promenad till lekparken med barnet och var tillbaka 2 timmar senare när provet var klart.

 

– Företag som har kunder måste boka av eller anställd som måste boka av pågrund av sitt barn. Arbetar man som exempelvis kiropraktorer, nagelteknologer, advokater etc. kan vi komma till lokalen och passa kundens barn på plats eller passa den anställdas barn hemma.

 

 

Möjligheterna är många och vi hjälper till i  alla situationer.

 

Kontakta oss:  maila till info@nannyakuten.se eller ring oss vardagar mellan kl 9-17 på växel: +46 (0) 10-706 02 10

 false