Bli Nanny

Välkommen till Nannyakuten!

Barnpassning

Älskar Du att ta hand om barn?

Roligt och givande extrajobb!

 

Nannyakuten är ett roligt och givande extrajobb där du själv styr hur du vill arbeta. Genom smartphone­appen som vi har kan du snabbt se alla uppdrag som finns ute och tacka ja på det uppdrag som passar Dig. Hos oss har du möjlighet att utveckla långsiktiga relationer med en och samma familj, men också vid sidan av detta ta dig an korta eller engångsuppdrag på bröllop, hotell eller event.

 

Alltid efterlängtad på jobbet

 

Som Nanny är du alltid efterlängtad, både av föräldrar och barn. Hos oss får du möjligheten att arbeta med något som verkligen gör skillnad. Varje dag.

Student eller annan deltidsysselsättning 

Gymnasium eller Högskola

 

Nannyakuten är det perfekta extrajobbet under studietiden eftersom det är så lätt att anpassa arbetstiderna efter hur mycket du hinner jobba. Oavsett om du precis har börjat plugga eller om du redan har kommit en bit på din utbildning spelar ingen roll!

 

Deltidsjobb eller Pensionär 

 

Nannyakuten är också ett perfekt extrajobb för dig som arbetar deltid eller kanske gått i pension! Vi söker medarbetare i alla åldrar, med alla olika erfarenheter, med gemensamma nämnaren att man älskar att arbeta med barn!

Senior
baby2
barnpassning

Som anställd hos Nannyakuten får Du

Löner och förmåner

 

 • Avtalsgruppsjukförsäkring (AGS): Extra ersättning vid sjukdom som varar längre än 14 dagar.
 • Avtalspension SAF-LO (ASL) Tjänstepension på 4,5% av inkomsten. Gäller från 24år ålder. Från 2022 från 23 år ålder och från 2023 från 22 år ålder.
 • Försäkring om föräldrapenningtillägg (FPT): Extra ersättning i samband med föräldraledighet.
 • Omställningsförsäkring: Stöd till anställda som blir uppsagda på grund av arbetsbrist.
 • Trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA): Extra ersättning vid sjukskrivning på grund av arbetsskada, motsvarande olycksfallsförsäkring.
 • Tjänstegrupplivförsäkring (TGL): Utbetalning till efterlevande om en anställd avlider innan pensionen.
 • Alltid garanterad lön om kunden ställer in med kort varsel
 • Möjlighet till reseersättning under pass som avslutas nattetid
 • God lön baserat på din ålder och erfarenhet
 • Extra betalt på kvällar, helger och storhelger

Utbildning och övrigt

 

 • Utbildning i vår nannycertifieringskurs
 • Utbildning i HLR och första hjälpen med inriktning på barn
 • Tillgång till varierande uppdrag som du själv kan se
 • Nära kontakt med oss på kontoret
 • Arbetsintyg efter avslutad anställning

Arbetet innebär framförallt stora möjligheter till att bygga upp ett bra kontaktnät, och vi kommer alltid att ställa upp med goda referenser när du söker andra jobb i framtiden.

Välkommen att ansöka till oss!

För att registrera dig trycker du på knappen ”Ansök här!” nedan. Sedan fyller du i de uppgifter som krävs samt skriver en kort presentation baserat på dina tidigare erfarenheter. Försök att skriva så utförligt som möjligt. När du gjort detta kommer vår rekryteringsavdelning kontakta dig inom kort för vidare hantering av din ansökan. Du kan när som helst logga in och ändra din uppgifter.

Obs: Nannyakuten ingår tillsammans med några andra företag i koncernen CID Ventures AB. Vårt systerbolag i koncernen Nanny.nu kommer att administrera och hantera din ansökan och hjälpa dig vidare..

Vi söker främst kandidater inom områdena Stockholm, Göteborg och Malmö. Övriga orter annonserar vi på Arbetsförmedlingen eller Facebook.

Läs gärna igenom ”vanliga frågor med svar” nedan.

 

Här får du svar på de vanligaste frågorna

Vad krävs för att få arbeta på Nannyakuten?

För att arbeta hos oss på Nannyakuten måste du:

 • Fyllt 16 år
 • Vara student eller ha en annan deltidssysselsättning.
 • Kunna arbeta som Nanny i minst två terminer.
 • Ha erfarenhet av barnrelaterade uppdrag sedan tidigare.
 • Kunna ange två relevanta referenser, minst en från tidigare barnrelaterade uppdrag.
 • Kunna arbeta minst 1 gång i veckan under vardag (ej fredag).
 • Ditt arbetsschema måste innehålla en sluttid ungefär vid 15.30 då familjerna behöver hjälp mellan 15-16 tiden.
 • Prickfritt belastningsregister
 • Kunna tala svenska eller engelska, övriga språkkunskaper är merit.
 • Ha ett svenskt personnummer

 

Framförallt tycka om att arbeta med barn!

Vad menas med relevanta referenser?

Relevanta referenser är personer som du arbetat tillsammans med eller som har sett dig i arbete med barn. Det kan t.ex. vara en handledare på din praktik, föräldrar till barn du passat, kollega på förskola, etc. Föräldrar eller familjemedlemmar godtas ej som referens (vissa undantag kan dock göras).

Kan man arbeta heltid på Nannyakuten?

Vi får väldigt sällan in uppdrag som gäller just heltid. Det vanligaste är familjer som behöver hjälp några eftermiddagar i veckan, ca 2-3 timmar per tillfälle. Om man vill arbeta fler timmar kan man pussla ihop uppdrag hos olika familjer men då de flesta behöver hjälp med samma upplägg kan vi dessvärre inte hjälpa heltidssökande.

Finns det möjlighet att arbeta på helger och lov?

Majoriteten av våra uppdrag är på eftermiddagar och det brukar då handla om hämtning på förskola och fritids. Familjerna är ofta själva lediga på helger och lov och behöver då inte samma hjälp. Om det dyker upp engångsuppdrag på helger eller lov syns dessa i appen.

Har man fasta dagar och tider?

Alla familjer som söker Nannys hos oss har individuella upplägg för dagar och tider.
Vissa har fasta dagar och tider, andra är lite mer flexibla. Det är därför viktigt att du som Nanny är tydlig med vilka dagar och tider som passar dig samt hur pass flexibel du kan vara.

Vad tittar ni på i min ansökan?

När du registrerat en ansökan tittar vi på din tidigare erfarenhet av barnpassning, vart du bor, samt vilka tider du kan arbeta. Skriv gärna utförligt om just tidigare erfarenheter inom barnomsorgen. Om du har relevant erfarenhet och kan passa för något av våra uppdrag kommer vi på Nannyakuten att ringa upp dig.

Varför måste jag registrera min ansökan på er hemsida?

Vi får in många ansökningar varje vecka, om vi skall hinna gå igenom alla dessa behöver de komma in digitalt i vårt system. För att bli anställd på Nannyakuten behöver man även som en del av rekryteringsprocessen göra ett webbseminarium. För att kunna göra detta måste man ha ett konto på vår hemsida.

När får jag svar?

Om du skickat in en utförlig ansökan och blir aktuell för intervju kommer du får svar inom 1 vecka.

Hur ser processen ut?

Om din ansökan är intressant blir du kontaktad inom 1 vecka. Därefter får du delta i vårt webbseminarium med avslutande prov och blir även inbokad på intervju.
Efter din intervju gör vi en referenskoll samt kontrollerar ditt registerutdrag och om allt ser bra ut är du sedan redo att ta uppdrag för Nannyakuten! Innan du börjar arbeta hos en familj blir du även inbokad på HLR-utbildning.

Vad får jag för lön?

Lönen är individuell baseras framförallt på utbildning och tidigare erfarenhet. Detta tas upp vid intervjutillfället. Skalan ligger mellan 100-140 kr/h inklusive semesterersättning plus OB. Extra vid storhelg.

Ungefärlig lönenivå (undantag kan göras i enstaka fall):
Grundläggande erfarenhet: 100 – 110 kr
God erfarenhet: 115 – 125 kr
Mycket god erfarnehet : 130-140 kr

Hur får jag jobb hos familjer när jag blivit anställd?

Vi på Nannyakuten har en egen applikation som du som Nanny kan använda dig av. I appen lägger vi ut alla lediga uppdrag med en tillhörande beskrivning och du får själv bläddra igenom dem och se vilka du tycker är intressanta. När du hittar ett uppdrag som passar dig och dina tider kan du lämna en intresseanmälan direkt i appen. Om du blir aktuell för uppdraget blir du kontaktad av någon av våra kundhanterare.

Företaget

 

Messamigos Nannyakuten är en del av 2007 Nannynu AB.

 

Messamigos AB Nannyakuten
Jungfrugatan 35
114 44 Stockholm

Org.nummer: 556541-2334

Kontakta oss

 

Personal/rekrytering

 

+46 (0) 10-706 02 10
info@nannyakuten.se

 

Hitta hit

false