För Företag

Vi hjälper era anställda i deras vardag

Vi erbjuder företagstjänster som underlättar för era anställda och höjer företagets effektivitet. Utvalda nannys tar hand om barnen så de får en fin upplevelse oavsett plats och tillfälle. Nannyakuten erbjuder företagspaket för att skräddarsy efter just ditt företags unika behov. Allt från Akut eller Vabnanny till den mobil-lekhörnan på event.

För offerter och information kontakta oss på info@nannyakuten.se eller ring oss på +46 (0) 10 70 60 210

Barn hemma

Underlätta för era anställda med barnpassning någon/några dagar i veckan.

Möten & evenemang

Nu kan även föräldrar vara med på företagets möten, utbildningar och evenemang.

Barnpassning under möten och företagsevenemang
BARN HEMMA

Underlätta för era anställda

Idag använder en mängd olika företag Nannyakutens tjänster som en extra resurs på företaget så att de anställda kan maximera sin tid på arbetet.

Hjälp era anställda att kombinera arbetet med familjelivet genom att erbjuda tjänsten ”Barn Hemma” som en löneförmån eller genom att erbjuda möjligheten att göra bruttolöneavdrag för barnpassning.

Det vanligaste är att de anställda antingen behöver hjälp vid intensiva arbetsperioder eller att de regelbundet har dagishämtning någon dag i veckan då föräldrarna passar på att stöka undan arbetsuppgifter.

Nannyakuten har tagit fram ett antal olika upplägg där du som arbetsgivare kan välja det som passar just ert företag.

MÖTEN & EVENEMANG

Barnpassning under möten och företagsevenemang

Nu kan även föräldrar vara med på företagets möten, utbildningar och evenemang! Av erfarenhet vet vi att föräldrar ofta har svårt att komma loss och vara med på företagets aktiviteter eller möten. Många vill gärna vara med och känna gemenskapen inom företaget, men hindras av att barnen inte har någonstans att vara under tiden.

Vår tjänst ”Möten & Evenemang” ger dig som arbetsgivare en unik möjlighet att samla personalen för olika sammankomster där de samtidigt får ta med sig barnen. Vi har handplockade barnvakter som tar hand om barnen i era lokaler under tiden som föräldrarna och andra anställda är med på företagets aktivitet.

Event & Konferensnanny

 

Mobila lekhörnan

 

Mobila lekhörnan är ett flexibelt alternativ där vi tillhandahåller leksaker och barnen delas in i tre hörnor: babyhörnan, läshörnan och aktivitetshörnan. På så sätt kan ännu fler föräldrar delta på era speciella evenemang, firmafester, konferenser eller internutbildningar. Den mobila lekhörnan blir en säker och rolig miljö som erbjuder en flexibilitet åt föräldrarna som både kan medverka samt vara aktiva under er tillställning samtidigt som de har möjlighet att träffa sina barn när de vill.

 

 

Nanny på plats

 

Det enklare alternativet där ni tillhandahåller ett avskärmat område/rum samt leksaker och utrustning, alternativt att ni informerar och uppmanar föräldrarna att ta med sig allt från barnets favoritleksak till de praktiska sakerna som t.ex. dryck, blöjor, m.m. och anlitar endast en nanny från oss.

 

 

 

Observera att vi gör en bedömning på hur många nannys vi skickar som beror på antalet barn och dess ålder för att hålla en hög kvalité och säkerhet. 

bröllop4
Bröllop
LOV- OCH HELGNANNY

Perioder med lov och helger

Vi hjälper gärna till och passar barnen under *skollov och studiedagar. Tjänsten utförs på arbetsplatsen eller i särskild lokal.

 

 

*Skollov innefattar bland annat vinterlov, sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov.  

Löneförmån

false