Glad påsk från Nannyakuten

Glad påsk från Nannyakuten

  |   Information

Glad påsk från Nannyakuten

 

Påsken är här men vardagen rullar vidare. Efter lovet är det åter dags för rutinerna att fortsätta, och ofta är det svårt att få tiden att gå ihop. Det finns dock små hjälpmedel för att slippa stressen och öka närvaron i den vardag som är. Här kommer tre tips från oss innan vi flyger till Blåkulla:

 

1. Anlita en barnvakt. Kanske ett förutsägbart tips från oss på Nannyakuten, men sanningen är att anledningen till att de flesta från första början bokar en Nanny är för att spara tid. Förskolehämtning är för oss den vanligaste typen av barnpassning, där barnflickan hämtar barnet/barnen och är hemma med dem medan föräldrarna kan jobba klart samt göra ärenden utan att behöva ta med sig barnen. Mestadels är det ju sällan roligt varken för barnen eller föräldrarna att stressa runt efter skolor och jobb, och det kan lätt bli irriterat och stressigt när det istället finns andra alternativ som underlättar.

2. Planera din tid. Med barn går det sällan att säga exakt när och var man kan vara vilken tid, men genom att planera ett tidsschema kan man effektivisera sin tid på ett smart sätt och samtidigt öka kvalitetsumgänget tillsammans med sina barn. Kanske en söndagsmiddag med kalendrarna framför näsan och planera en vecka framåt?

3. Handla via nätet. Visst låter det lite tråkigt ibland, att inte klämma på varorna och prova kläderna i butik – men sanningen är att det är en enorm tidssparare, inte bara att handla – men också att slippa bära hem det själv.

 

MatHemNannyakutenfalse