Fem snabba med Nanny Nancy från Göteborg!

Fem snabba med Nanny Nancy från Göteborg!

  |   Information

Nancy NannyakutenDenna vecka börjar Nannyakuten med profilbevakningar av barnflickor som jobbar i olika områden och med olika tjänster hos Nannyakuten! Först ut är Nancy, en Nanny från Göteborg som arbetat hos oss under ett flertal år. Är du nyfiken på hur det är att vara barnvakt eller att anlita en barnvakt? Läs gärna detta, och tveka inte på att kontakta oss med vidare frågor på 010-706 02 10 eller info@nannyakuten.se. Nu: presenterar vi Nancy!


1. Hej Nancy. Så, hur länge har du jobbat som Nanny hos oss på Nannyakuten och vad hade du för tidigare erfarenhet av barn innan du började arbeta hos oss?

Svar: Jag har jobbat på Nannyakuten i ungefär 3 år. Jag hade passat min systers barn väldigt ofta samt mina äldre kusiners barn en hel del innan jag började arbeta hos Nannyakuten.


2. Vad är viktigast i jobbet som barnvakt?

Svar: En av de viktigaste delarna i jobbet som barnvakt är att man är flexibel och kan rycka in och hjälpa till när familjer behöver hjälp. Det är inte alltid lätt att planera allting när det finns barn i familjen. Det är också väldigt viktigt att vara en pålitlig person då vi som barnvakter arbetar hemma hos dessa familjer samt att vi tar hand om det käraste och det bästa dessa föräldrar har, alltså barnen. Det gäller att bygga upp en relation  och hålla det både på en personlig samt en professionell nivå.


3. Vad tycker du är roligast med jobbet som barnvakt?

Svar: Det roligaste med att jobba som Nanny är att jag får jobba med barnen! Jag älskar barn och det känns mycket roligt och värdefullt att vara med och se deras utveckling.


4. Vad är bäst med att jobba hos Nannyakuten?

Svar: Det finns många bra saker med att jobba hos Nannyakuten. Till att börja med har Nannyakuten världens bästa personal som alltid är glada och håller en mycket vänlig och trevlig ton med sina Nannys. Sedan ser jag det som en fördel att Nannyakuten finns i de flesta delar av landet eftersom att det finns stora möjligheter att fortsätta jobba på Nannyakuten även om man flyttar mellan olika städer.


5. Har du några tips på något roligt att göra med barnen, antingen i närområdet där du brukar jobba eller hemma inomhus? 

Svar: På somrarna brukar jag vara ute med barnen i lekparker där de kan träffa andra barn och vara ute i naturen. Jag brukar också hitta på aktiviteter som att besöka biblioteket, djurparker som t.ex Skansen i Stockholm brukar vara en omtyckt utflykt på somrarna. Hemma brukar jag känna av vad barnen känner för att göra. Det kan vara att spela ett spel tillsammans med dem eller att baka ihop. Jag tror att allt handlar om att vara kreativ när man jobbar med barn!false