Våra tjänster

Nannyakutens tjänster

Nannyakuten rekryterar och utbildar barnvakter i stora delar av Sverige.
De flesta familjerna finns i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö.
Vi hjälper gärna till att rekrytera till annan ort vid regelbundet behov.

Önskar du att köpa presentkort via Nannyakuten, kontakta oss direkt.

Nanny Standard

Denna tjänst är till för dig som behöver barnpassning i hemmet. Nannyn kommer till dig vid den tid på dygnet du behöver hjälp.

Barnvakten kan hjälpa till med att hämta/lämna från förskola/skola vid den tid ni själva bestämt och följer barnen hem. Väl hemma är nannyn med barnet/barnen tills förälder/föräldrarna kommer hem.

Tjänsten kan användas regelbundet (med samma nanny) eller vid behov. Vi utformar tjänsten efter era önskemål som t ex morgonhjälp, övernattning, enklare matlagning och aktiviteter.

Din egen Nanny

Om du redan har en egen barnvakt eller känner någon privat som du vill anlita för barnpassning, men vill göra detta tryggt via en barnvaktsförmedling, kan vi anställa den här personen till er.

Er barnvakt eller bekant kommer få gå våra interna utbildningar, vara försäkrad och få lön precis som alla andra nannies.

Din barnvakt kommer endast arbeta för dig, du kan nyttja hushållsnära tjänster (RUT) samt får ett rabatterat pris hos oss.

Nanny Hotell

I storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö kan du anlita Nannyakuten på de flesta hotellen. Tjänsten går till så att våra professionella barnvakter kommer till det hotell där ni bor och tar hand om barnen under tiden ni går på event, middag eller uträttar ärenden.

Kontakta oss för mer information.

Nanny Bröllop

Nannyakuten har en lång tradition av att hjälpa familjer på bröllop över hela Sverige.

Du kan välja att anlita nannys till ett hotellrum, till ett rum i festlokalen eller enligt era önskemål.

Runt Stockholmsområdet rekommenderar vi vårat populära bröllopspaket med barnpassande Nannys kombinerat med vår mobila lekhörna. Mobila lekhörnan underhåller barnen under hela tillställningen samt är anpassad till barnens olika åldrar och behov. Kontakta oss om du vill veta mer om våra bröllopspaket.

Vi tar hand om barnen och ni har det festligt!

Nannyakutens priser

Prislista

Kategori Standard

(16-17år)

Kategori Utökad

(18år och äldre)

Obundet** 188kr 188kr + tillägg*

Bundet***

0 – 19 timmar/månad

179kr 179kr + tillägg*

Bundet

20 – 39 timmar/månad

169kr 169kr + tillägg*

Bundet
40 timmar+/månad

160kr 160kr + tillägg*
Heltid 150kr 150kr + tillägg*

Alla priser är per timme efter rutavdrag och inklusive moms.
Våra priser gäller vardagar 06:00-20:00. För övrig tid tillkommer en avgift på 9kr/timme.
Vid storhelger tillkommer en avgift på 19kr/timme.
Storhelger inkluderar långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk,
valborg, midsommardagen, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen.

 

* Pristillägget avgörs av kandidatens löneanspråk. 1kr/timme tillägg på standardlönen innebär 1kr/timmei tillägg i pris efter RUT. Detta upplägg är anpassat för att maximera mängden kandidater med kvalificerade profiler.
Tilläggsintervallet är i vanliga fall 10-30kr/timme efter RUT.
** Familj och barnvakt bestämmer dagar och tider sinsemellan. Ingen uppsägningstid för någon part.
*** Fast minimidebitering/månad enligt överenskommelse. Båda parter har 1 månads uppsägningstid.

 

Engångsuppdrag, standardpris 240kr/h. Hjälp vid ett eller ett fåtal tillfällen, minimum 4 timmar/tillfälle.
Kostnad för avbokning 500 kr. Kan ej hjälpa till på hotell eller på liknande plats samt under månaderna januari, juli, augusti och september.

VILLKOR

Messamigos AB levererar sina tjänster kring barnpassning till klient under varumärket Nannyakuten.

Gällande villkor nedan syftar till företaget Messamigos AB – Nannyakuten men benämns med Nannyakuten.

Minimum

Minimum 2,5 timmar/bokning för regelbunden hjälp.

Minimum 4 timmar/bokning vid engångsuppdrag.

Storhelger och röda dagar

Trettondedag jul, Långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk, valborgsmässoafton, Kristi himmelsfärdsdag, Sveriges nationaldag, midsommarafton, midsommardagen, Alla helgons dag, julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen.

Bokning / Avbokning

Bokning vid regelbunden barnpassning görs direkt med nannyn efter matchning. Överenskommen tid är det som gäller. Inbokad tid debiteras fullt ut oavsett om man kommer tillbaka/avslutas tidigare. Minuter avrundas uppåt till närmsta halvtimme.

När det kommer till bokning av våra övriga tjänster är det kontakt med kontoret och förskott/efterskottsbetalning av bestämd tid. Inbokad tid debiteras fullt ut oavsett om man kommer tillbaka/avslutas tidigare. Vid förlängd tid ska nannyn godkänna det och kontoret ska kontaktas av kund. Minuter avrundas uppåt till närmsta halvtimme.

Avbokningar vid regelbunden barnpassning (bundet avtal) Överenskommet schema gäller. Det går att flytta 10 % av kalendermånadens värde till nästkommande kalendermånad.  Denna avbokningsregel har vi för att våra Nannies ska få sin garantilön.

Avbokningar vid regelbunden barnpassning (obundet avtal/sporadiskt) skall göras senast 24 timmar innan bokat tillfälle. Om avbokning sker inom 24 timmar så debiterar vi hela kostnaden för den inbokade tiden (Ej med rut-avdrag).  Denna avbokningsregel har vi för att våra Nannies ska få sin garantilön.

Avbokningar vid engångsuppdrag/Vab/Akut. Kunden kan avboka kostnadsfritt fram tills att Nannyakuten har tagit fram och skickat en nanny-profil via e-post. Väljer kunden att avboka från det att Nannyakuten har tagit fram och skickat en nanny-profil kommer kunden debiteras en avbokningsavgift på 500 kr per inbokat pass. Har kunden och nannyn bekräftat bokningen och kunden avbokar mindre än 48 timmar innan inbokad pass debiteras kunden istället för hela kostnaden för den inbokade tiden (ej med rut-avdrag).

Avbokningar vid hotelluppdrag 

Kunden kan avboka kostnadsfritt fram tills att Nannyakuten har tagit fram och skickat en nanny-profil via e-post. Väljer kunden att avboka från det att Nannyakuten har tagit fram och skickat en nanny-profil kommer kunden debiteras en avbokningsavgift på 500 kr per inbokat pass. Har kunden och nannyn bekräftat bokningen måste avbokning ske minst 48 timmar innan bokat tillfälle. Om avbokning sker senare så så görs ingen återbetalning vid förskottsbetalning och hela passet debiteras (Ej med rut-avdrag). Inget undantag görs vid sjukdom. Denna avbokningsregel har vi för att nannyn har bokat in sig på passet och ska få sin garantilön.

Tjänsten

Tjänsten innebär att en barnpassare anställd av Nannyakuten utför barnpassning i hemmet eller i anslutning till hemmet. Nannyakuten betalar skatt och sociala avgifter för barnpassaren. Företaget har ansvarsförsäkring för olyckor och skador i hemmet hos Trygg Hansa och anställda har arbetsskadeförsäkring via FORA. Nannyakuten innehar F-skattsedel och betalar mervärdesskatt för tjänsten.

Skatteavdrag

Tjänsten räknas som hushållsnära tjänst och är därför avdragsgiltig för klienten. Skatteavdraget görs direkt vid köp och klienten betalar 50% av summan inkl. moms till Nannyakuten. Att kunna använda Nannyakutens tjänster med skatteavdrag kan göras inom ramen för klientens gräns för skatteavdrag vilket är 50 000 kr per person och år.

Observera: om tjänsten inte utgår från hemmet så går det inte att nyttja rut-avdraget! Detta gäller vanligtvis våra hotell och eventtjänster.

För frågor och svar kring RUT-avdrag se information hos Skatteverket

Sektretess

Anställda hos Nannyakuten har ingått ett sekretessavtal för att skydda klientens integritet mot utomstående. Allmänna uppgifter skyddas av PUL.

Fakturering/Betalning

Nannyakuten fakturerar klienten månadsvis med underlag som inkommit från den anställdes tidrapport. Detta underlag specificeras i fakturan. Fakturan skall betalas inom 15 dagar netto. Minuter avrundas uppåt till närmsta halvtimme. Om beloppet överstiger gränsen för skatteavdrag för hushållsnära tjänster (50 000 kr/person och år) har Nannyakuten rätt att fakturera fullt pris för tjänsten.

Övriga tjänster betalas via paypal, swish eller faktura i förskott.

Tiden för utnyttjande av tjänsten avrundas uppåt till närmsta halvtimme.

Avtal

Avtalet mellan Nannyakuten och klient gäller tillsvidare och kan avslutas av båda parter.  Är klienten missnöjd med barnpassaren/nannyn ersätter Nannyakuten denne mot en annan med ambitionen att alltid ha en perfekt match.

Reseersättning

Reseersättning för kunden kan tillkomma vid pass som avslutas mellan klockan 01.00 – 05.00 för att barnpassaren ska ha möjlighet att ta sig hem med taxi under nattetid då kollektivtrafiken är reducerad. Detta gäller också om kunden kräver körkort och egen bil gentemot nannyn och i övrigt när avståndet/uppdraget kräver det.

Skicka förfrågan

    Jag godkänner er integritetspolicy och att min förfrågan hanteras av moderbolaget Nannynu!
    Läs om vår integritetspolicy

    Vill du lämna mer information? Klicka här!    false