Varför anlita Nannyakuten som barnvaktsförmedling?

Varför anlita Nannyakuten som barnvaktsförmedling?

  |   Erbjudande, Information, Nannyakuten tipsar

Moderna samhället ser inte ut som det gjorde förut. Mor- och farföräldrarna bodde nära som kunde hjälpa till med barnbarnen när föräldrarna behöver arbeta övertid eller utföra ärenden. Samhället ser annorlunda ut nu för att vi rör oss allt mer. Vi flyttar mellan olika städer på grund av studier, jobb eller kanske för kärleken. Även om man har fina vänner och trevliga grannar kanske det inte alltid är så lätt att känna att man kan kräva barnpassning från dem.

 

Har man svårt att hitta en barnvakt i sin närhet eller om man inte vill kräva eller belasta sina nära för mycket är det ett bra alternativ att anlita en barnvaktsförmedling.

 

Vi på Nannyakuten har ett stort utbud av erfarna barnvakter som kan ställa upp både planerat och med kort varsel. Barnvakterna kontrolleras noga innan de anställs så att man som förälder kan känna sig trygg. Följande saker brukar vi kontrollera innan barnvakten anlitas:

 

  • Genomgå en internutbildning med prov.
  • Vi googlar den sökandes namn för att få en uppfattning om vad det är för typ av person.
  • Komma på en intervju
  • Barnvakten måste ha tidigare erfarenhet från barnpassning med relevanta referenser.
  • Utdrag ur belastningsregistret och kontroll i domstol.
  • Att personen är ansvarsfull och pålitlig

 

Allt detta gör vi på Nannyakuten för att den som är förälder ska kunna känna sig trygg med att lämna sina barn till en barnvakt från en förmedling. Plus att man får träffa personen kostnadsfritt vid ett första möte och känna efter hur det känns. Nannyakuten betalar även alla skatter och avgifter samt tecknar särskilda försäkringar för ett extra skydd. Vidare utbildar vi våra barnvakter för att bli mer professionella genom både Nannyskolan samt HLR och första hjälpen/olycksfall för barn.

 

 

Vi tycker det viktigaste med att välja barnvaktsförmedling och barnvakt är att man som förälder känner sig trygg samt att det finns personkemi mellan barnen och barnvakten! Nannyakuten hoppas ni som familj eller företag vill anlita oss för att få erfarna och försäkrade barnvakter med gedigen vidareutbildning som det ger det lilla extra.false