Varför man anlitar barnvaktshjälp från Nannyakuten!

Varför man anlitar barnvaktshjälp från Nannyakuten!

  |   Erbjudande, Information, Nannyakuten tipsar

I takt med att vissa flyttar ifrån sina släktingar till annan ort och andra försöker få ihop sin karriär med familjeliv har efterfrågan på barnpassning ökat mer än någonsin. Många familjer är tveksamma till att låta någon okänd barnvakt ta hand om ens barn. Många kunder som vi talar med påpekar just detta och det är  helt förståeligt. Det är därför Nannyakuten grundades för att skapa en trygghet att anlita barnvaktshjälp externt för att underlätta vardagspusslet.  

 

Tillvaron och vardagen för alla familjer ser olika ut. Tidigare har det varit populärt att använda rut-avdraget till att beställa städhjälp inför helgen för att kunna släppa alla måsten och hitta tiden till att umgås. I takt med att livspusslet mellan familjeliv och karriär inte längre går hand-i-hand har flera barnvaktsförmedlingar etablerats på marknaden under de senaste åren som ett annat alternativ att använda rut-avdraget på.

 

Nannyakuten är dagligen i kontakt med familjer som har det besvärligt i vardagen. Föräldrar kan inte gå ner i arbetstid för att få ekonomin att gå ihop samtidigt som de ska hinna med alla vardagssysslorna och ge barnen den uppmärksamhet dem behöver. Vissa familjer är dessutom ensamstående.

 

För många är närstående släktingar en alternativ lösning för avlastning, medan andra inte har det. I dessa fall är det det inga konstigheter att anlita extern hjälp för barnpassning. Nannyakuten erbjuder professionella barnvakter med god erfarenhet inom barnomsorgen som gärna hjälper till med barnen. Bara en gång i veckan kan göra en stor skillnad.

 

En vanlig fundering som Nannyakuten får är om man verkligen ska lämna bort sina barn till en okänd barnvakt? Många tvekar till en början, men när de väl har provat så ändrar många föräldrar sin uppfattning. Det finns flera anledningar varför man anlitar barnpassning via ett företag istället för privat, just för att det ska kännas tryggare för alla. Nannyakuten erbjuder alltid ett kostnadsfritt tillfälle, vid regelbunden barnpassning, där barnen får träffa barnvakten tillsammans med föräldrarna.

 

Nannyakuten har tjänster som ska täcka alla behov. Det är inte bara den regelbundna hjälpen utan också en alternativ lösning för VAB och akuta situationer när det kör ihop sig på ordentligt!

 

Det viktigaste är att anlita en barnvaktsförmedling som hittar en god lösning som underlättar vardagen för familjer, erbjuder utbildade och försäkrade barnvakter samt sätter familjens behov i centrum. Nannyakuten är en av de äldsta förmedlingarna med en stark vision att alltid finnas nära Dig!

 false