Om Oss

Om Nannyakuten

Nannyakuten är en av de ledande och äldsta barnvaktsförmedlingarna i Sverige. Företaget bildades 1997 och har sedan 2009 erbjudit barnpassningstjänster under namnet Nannyakuten.

Företaget är väletablerat och är rikstäckande med hundratals anställda barnvakter. Vi rekryterar högkvalificerade barnvakter och har ett brett utbud av olika erbjudanden för att uppfylla alla kunders olika behov.

Våra kunder är barnfamiljer som är i behov av en extra person som kan hjälpa dem i deras vardag. Nannyakuten arbetar ständigt med att vidareutveckla och förbättra tjänsterna mot kunden och är uppmärksamma för deras växande behov av barnpassning i olika situationer. Vi är ett av de få bolag som har resurser att erbjuda barnpassning i storstäderna inom en timme. Förutom alla privatkunder har vi även avtal med många hotell, storföretag samt stora institutioner inom stat och kommun.

Vi på Nannyakuten har full förståelse för att varje familj har unika behov och önskemål. Därför engagerar vi oss lite mer än andra och skräddarsyr tjänsten så att den passar kundens behov där inget ska lämnas åt slumpen.

Vi på kontoret och våra hundratals barnvakter är redo att anstränga oss lite extra för att hjälpa Dig att få flyt i vardagen.

    • Har funnits sedan 2009
    • Hundratals nannies
    • Finns i hela Sverige
    • Alltid nära Dig!

Vision och affärsidé

Nannyakutens vision är att erbjuda den bästa servicen för familjer genom att alltid finnas nära barnet och dess föräldrar genom full fokus och personligt engagemang där inget lämnas åt slumpen.

Nannyakutens affärsidé är att erbjuda bästa service för barn och dess föräldrar genom direktkontakt eller via kanaler som arbetsgivare och institutioner.

Alltid Nära Dig!

Nannyakutens ledord är ”Alltid nära Dig!”. Det beskriver vår strävan av att alltid snabbt och smidigt finnas till hands när Du behöver oss och att vi inte lämnar någonting åt slumpen.

FOKUS – Vår strävan efter den perfekta matchen

Nannyakuten fokuserar på er som kund och era behov, men även våra barnvakter, för att redan från början hitta den rätta nannyn för er familj. Vi nöjer oss endast med den perfekta matchen.

BARNET – Era barn ska känna trygghet med er barnvakt
Vi är därför mycket noga med att endast erbjuda pålitliga och förtroendeingivande barnvakter. Vi har en gedigen urvalsprocess för att hitta rätt Nanny. All vår personal är registerkontrollerade, har heltäckande försäkringar och är internutbildade.

NÄRA – Vi ska alltid finnas nära tillhands
Vi försöker alltid hitta en nanny som bor eller studerar i närheten av ert hem, men vi vill även att våra nannies ska komma er nära som familj för att kunna utveckla alla viktiga aspekter kring trygghet, tillförlitlighet och säkerhet.

Vi som jobbar på Nannyakuten

Lisa_signatur

Lisa Ström /

Konsultchef

Nike

Nike Rietz /

Teamledare/Konsultchef

MalinF

Malin Fehrman /

Operativ chef

Freja

Freja Senke /

Ekonomiansvarig

Kontaktas endast via mail:

ekonomi@nannyakuten.se

Filippa1

Filippa Senke /

Rekryterare

Johanna

Johanna Biemark /

Konsultchefsassistent

Styrelsen

Per Danckwardt /
Ledamot
Erik Zetterström /
Ledamot

Barn ser magi för att de letar efter det.

— Christopher Moore

false